50 TIPS voor echt klantcontact

50 TIPS
VOOR ECHT KLANTCONTACT!


DOWNLOAD HET GRATIS TIPOVERZICHT
Vanuit zijn jarenlange ervaring met klanten en verkopers schreef André een jaar lang elke week een praktische en concrete tip. Nu gratis te downloaden voor iedereen die zich inschrijft voor de nieuwsbrief van Klantengek. Ontvang niet alleen dit prikkelende overzicht met 50 tips, maar blijf ook op de hoogte van ontwikkelingen, inhoudelijke artikelen en speciale gelegenheden.
klantengek formaat

DOWNLOAD
DE TIPS


Vraag jouw gratis tipoverzicht hier aan.
Je ontvangt de download meteen in je mailbox. Ik vind het goed dat je mijn e-mailadres opslaat om de nieuwsbrief te kunnen versturen.

OVER ANDRÉ


André Troost werkt vanuit actie en reactie en niet vanuit maniertjes en dikke managementboeken. Als Klantengek vertaalt hij zijn vele ervaringen naar verschillende producten; mystery guest bezoeken, humorvolle powerspeeches, gekke workshops, quick-learn filmpjes, theatershows en drie succesboeken.

WAT VIND JIJ ERVAN?

André komt dagelijks in het veld situaties tegen die applaus verdienen, de mondhoeken doen krullen, verrassen, of… doen fronzen, negatief verbazen of af te keuren zijn. Na 50 tips voor echt klantcontact schrijft André vanaf volgende maand elke week een nadenkertje onder de kop: WAT VIND JIJ HIERVAN? Volg André op social media om jouw mening te geven!
VOLG MIJ OP LINKEDIN

CONTACT


andretroost@klantengek.nl