Klantengek in De Zweethut

Klantengek in De Zweethut

Had je al gehoord van ons theaterstuk De Zweethut?

De Zweethut’ is een theaterprogramma over de vorming van IKC’s. Waar het schuurt over de kosten, het wringt rond indeling van lokalen, waar ouders het niet snappen en waar de schoolleider het door de vingers glipt. Waar successen worden gevierd, waar anderen dan weer voor terugdeinzen…

‘De Zweethut’ is een lachwekkend en spiegelend programma, geschreven voor alle betrokkenen bij IKC’s. Voor hen die op pad gaan en al op pad zijn. Uitermate geschikt voor studiedagen, als ‘aanjager’ voor een doorgaand gesprek hierover. Met PMers, schoolteams, maatschappelijke zorg en andere stakeholders.

We hebben een geweldige voorstelling in Leeuwarden gespeeld ! Wil je meer weten over de voorstelling en wil je weten of deze geschikt is voor jou en/of je organisatie, kijk hier dan de reactie terug van een bezoeker

Ken je iemand die geïnteresseerd zou kunnen zijn in De Zweethut? Delen wordt gewaardeerd!

About The Author

mm
Andre

CONTACT


andretroost@klantengek.nl