ANEKDOTE: Speciaal

ANEKDOTE: Speciaal

Mijn tafeltje voor mijn huis werd gejat. (Ik was gewaarschuwd, maar ik dacht, wie doet dat nou, zo’n zwaar houten ding ’s nachts in zijn kofferbak tillen?) Enfin, het nieuwe tafeltje nu maar borgen aan de muur met stalen oog. Daardoorheen én door de tafelpoten een stalen draad, en hangslotje. Kom ik bij de stadsbouwmarkt, zo’n pappa-mamma-zaak. Hadden ze alleen zo’n draad van 5 meter. ”Ze zijn er wel korter, maar ik heb ze niet. Maar je kunt toch ook…” 10 minuten later liep ik naar huis met een door hem gefabriceerde stalen draad van de rol: ‘Zeg maar hoe lang’. Aan elk uiteinde een lus die hij met speciale stalen klemmen met een enorm grote en speciale tang aan elkaar geklonken had. (Met slotje: € 20,-) Kom er maar eens om bij de gemiddelde bouwmarkt. De speciaalzaak. Ik blijf hier graag komen!

Tip: Kun je speciaal zijn voor je klant, doe het!

Tip: Denk mee met zijn probleem.

 

 

About The Author

mm
Andre

CONTACT


andretroost@klantengek.nl